A Duna Gastro munkatársai elkötelezettek abban, hogy a bölcsődei, óvodai és iskolai gyermekétkeztetés keretében minőségi közétkeztetés valósuljon meg. Dietetikus szakértőink a törvényi előírások figyelembevételével állítják össze a változatos, kiegyensúlyozott tápanyag- és energiabevitel, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalom szempontjából is optimális, korosztálynak megfelelő menüsort.

Célunk, hogy azokkal az önkormányzatokkal, egyházi- és magánintézményekkel, melyek bizalmat szavaznak nekünk, olyan partneri kapcsolatot alakítsunk ki, melyben egy nyílt kommunikáció keretében folyamatosan fejleszthetjük szolgáltatásunkat, kínálatunkat, ételeinket.

Cégünk minden nap azon dolgozik, hogy sikeres és eredményes példát mutasson a hazai gyermekétkeztetési piacon úgy, hogy azzal az intézményvezetők és a gyermekek is elégedettek legyenek. Fontos számunkra, hogy friss, magyar alapanyagokból készüljenek ételeink, melyeket helyi vagy környékbeli termelőktől szerzünk be. Munkatársaink hisznek abban, hogy az étkeztetési szolgáltatás minősége kiemelkedően fontos gyermekeink egészséges fejlődése szempontjából, hogy szellemi és fizikai teljesítőképességük legjavát adhassák.

Kérjen ajánlatot tőlünk városának, intézményének közétkeztetésének ellátására:

info@dunagastro.hu